Breaking News
Loading...
1 Eylül 2014 Pazartesi

Hayat Ağacı 1.Bölüm Tek Parça İndir Torrent

Hayat Ağacı 1.Bölüm Tek Parça İndir Torrent
Hayat Ağacı 1.Bölüm İndir
Hayat Ağacı 1.Bölüm İndir

TEK LİNK:




Yapım: Focus Film
Yapımcı: Nilgün Sağyaşar
Yönetmen: Barış Yöş


Oyuncular:
Fikret Kuşkan, İdil Fırat, Onur Saylak, Tülin Özen, Tolga Güleç, Özge Özberk, İbrahim Kendirci ve Beyazıt Gülerecan


Genel Hikaye:
Hayat bu; ürkekçe açılırız sularına. Yavaş yavaş öğreniriz kulaç atmayı. İskelede ailemiz beklerken bizi, korkmayız fırtınalardan; güveniriz, sıkı sıkı tutunuruz yaşama.
Eşref de böyle sarılır ailesine ve ustası olduğu ayakkabı dükkanına...
Etrafında sevilen sayılan, hani derler ya özü sözü bir adamdır Eşref. Baba yadigarı dükkanı oğlu Murat'la beraber büyütür, ailenin rızkını beraber üstlenirler. Gün gelir, Murat babasının yüklerini yavaş yavaş üstlenirken ailenin başına büyük bir felaket gelir.
Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer var, der eskiler. Karahanlı ailesi de böyle bir sınavdan geçer. Ailenin geçim kaynağı gözlerinin önünde bir gecede kül oluverir.
Murat dükkanı toparlamak için aileden habersiz büyük bir sorumluluk alır ve elini taşın altına sokar; fakat yıllardır öç almayı bekleyen Kenan'dan habersizdir.
Büyük aileler bir yangınla yok olmaz; ama acılı insanın ateşi de kolay kolay küllenmezmiş.
Eşref ve ailesi yeni yangınlara gebeyken Murat babasına verdiği sözü tutabilecek midir?


Aile olmanın, fedakarlığın, kederi ve sevinci paylaşmanın değerini bilenlere...











Hayat Ağaçı | 1.Bölüm | 18.09.2014 | 720p | HDTV | X264 | AC3 | LTRG



Hayat.Agaci.SE01BL01.18.09.2014.720p.HDTV.x264.AC3-LTRG.mkv





http://letitbit.net/download/67200.6...-LTRG.mkv.html

TORRENT:




1.Bölüm
Saygı ve sevgiyi kaybetmemiş, birbirine kenetlenmiş, hayata karşı her ne olursa olsun dim dik durmayı başarmış Karahanlı Ailesi’nin samimi ve sürükleyici hikayesi.Yeni dizi ‘‘Hayat Ağacı’’, ilk bölümüyle 18 Eylül Perşembe 19.50’de TRT 1’de seyircisiyle buluşuyor… Baba yadigarı konakta karısı Keriman (Ayşe Tunaboylu), oğlu Murat ( Fikret Kuşkan) , gelini Filiz (İdil Fırat) , küçük kızı Umut (Beyza Şekerci) ve torunları Selen (Hande Erçel) ile Can (Ergin Torun)’la yaşayan Eşref’in (Kenan Bal) heyecanlı bir bekleyişi vardır. İzmir’de oturan kızı Ayşen ( Özge Özberk) ailesiyle birlikte İstanbul’a yanlarına taşınacaktır. Ancak Ayşen’in hesaba katmadığı Cengiz’in ( Onur Saylak) gerisinde neleri bıraktığıdır! Ayşenler’in İstanbul’a geliyor oluşu ev içinde başka heyecanların yaşanmasına da sebep olur. Murat ve Filiz konaktan ayrılıp, kendilerine ait olan eve çıkma kararı almışlardır; ancak bu konuyu evdekilere nasıl açacaklarını bilemezler. Karahanlı ailesinin birbirlerine kenetli bir aile olduğunu bilen ve Eşref’le arasında bir husumet olan Kenan (Tolga Güleç) bu ailenin dağılması adına kolları sıvar.Kenan’ın Karahanlı ailesini dağıtabilmek adına devreye soktuğu plan tüm ailenin hayatını değiştirecektir!







https://yadi.sk/d/vbt5hhIGbaREs

Yükleniyor... En kısa zamanda güncellenecektir.

Hayat Ağacı 1.Bölüm, Hayat Ağacı 1.Bölüm indir,Hayat Ağacı 1.Bölüm tek parça,Hayat Ağacı 1.Bölüm Tek Parça İndir, Hayat Ağacı 1Bölüm torrent, Hayat Ağacı son bölüm indir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer